Systeembouw

Nieuwbouw

Steeds meer opdrachtgevers kiezen bij hun nieuwbouw voor systeembouw. Het grote verschil met traditionele bouw spreekt velen aan: in plaats van steeds een architect, een constructeur en één of meerdere aannemers het wiel opnieuw te laten uitvinden, wordt gekozen voor een beproefd concept. Hierbij zijn alle componenten op het gebied detaillering, kleurstelling, aansluiting enz. optimaal op elkaar afgestemd. Dit resulteert tot veel lagere faalkosten en een kortere bouwtijd. De voordelen zijn duidelijk: u weet direct waar u aan toe bent, nog voor u de grond aankoopt of de bouwaanvraag indient weet u reeds dat uw project binnen uw budget te realiseren is zodat vervelende bezuinigingsrondes tot het verleden behoren. De bouwtijd is 20-40% korter dan bij traditionele bouw waardoor de rentelasten lager zijn en u sneller geld kunt gaan verdienen in uw nieuwe pand.

Wij bieden binnen no-time een budgetraming

Het bouwsysteem van H. Hardeman B.V. is de afgelopen jaren verder doorontwikkeld en kenmerkt zich door een hoge mate van prefabricatie, een uitstekende isolatiewaarde en brandwerendheid en een uitgekiende detaillering. Belangrijk is dat hoe eerder u zich met uw bouwplannen bij ons meldt, hoe meer wij voor u kunnen betekenen. Op basis van enkel de afmetingen en een eenvoudig wensenpakket, kunnen wij u al snel een budgetraming geven. Heef u een kavel in uw bezit of in optie, dan denken onze ervaren medewerkers graag met u mee over een optimale inrichting van het terrein en de positie en uitvoering van het pand daarop. We bieden u graag een verrassende oplossing.

Bevalt de offerte en het schetsontwerp u? Dan gaan onze ontwerpers en constructeurs, die wij in eigen huis hebben, aan de slag om uw bouwaanvraag gereed te maken. Maar ook als u zelf een architect heeft aangetrokken, werken we graag samen om tot een prachtig ontwerp in het bouwsysteem te komen.

 

Een vrijblijvend gesprek of offerte op maat? neem gerust contact met ons op of bekijk eens onze bedrijfsfilm om een indruk van het proces te krijgen.