Systeembouw

Renovatie en verbouw

Het renoveren, verbouwen en uitbreiden van bestaande bedrijfspanden en kantoren wordt een steeds belangrijker marktsegment en H. Hardeman B.V. maakt zich er sterk voor ook in dit segment marktleider te worden. Industrieterreinen en erven staan volgebouwd met bedrijfspanden van 20 tot soms 40 jaar oud en de eigenaren komen vaak voor de volgende vraag te staan: nieuwbouw, uitbreiding of renovatie?

Wij laten u dat niet alleen uitzoeken, denken graag mee en zetten de voor- en nadelen van beide opties voor u uitéén. Soms is het goed mogelijk een bestaand pand weer in het gareel te krijgen door het te voorzien van nieuwe gevelbeplating, isolatie, kozijnen en/of dakbeplating. Vaak wordt u hierin ondersteund door een beschikbare subsidie.

Wij bieden de optimale oplossing
Het uitbreiden van een bestaand pand behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, door bijvoorbeeld het aanbrengen van een extra etagevloer. Hier zijn eenvoudige systeemvloeren voor beschikbaar, maar vaak zijn ook grotere overspanningen of aanpassingen aan het bestaande pand nodig. Ook kan het zijn dat er sandwichpanelen binnenwanden of plafonds nodig zijn. Ook als er asbesthoudende beplating verwijderd moet worden zijn we u graag van dienst met een totaaloplossing.

U hoort het goed: in elk specifiek geval leveren wij maatwerk en komen wij tot een passende oplossing. Wij zijn u graag van dienst. Zeker bij het renoveren van bestaande panden is het van belang dat uw de werkzaamheden laat uitvoeren door een betrouwbare en ervaren partij, die weet welke problemen je allemaal kunt tegenkomen gedurende het traject. H. Hardeman B.V. is zo’n partij. Wij lopen niet weg als het even tegenzit en bieden u dé optimale oplossing op het gebied van renovatie, verbouw en uitbreiding.Vóór en ná renovatie