Systeembouw

Informatie

Wanneer u besluit te gaan bouwen of renoveren, staat u direct voor een belangrijke keuze. U kunt er voor kiezen om de werkzaamheden te laten uitvoeren door een capabel bedrijf met veel kennis van zaken, al dan niet samenwerkend in een bouwteam. Of laat u liever een adviesbureau of architect een plan ontwerpen, om vervolgens aannemers te laten inschrijven om zo de laagste prijs te bepalen?

Bouwteam is voordeliger
Laten we maar met de deur in huis vallen. Wij bij H. Hardeman B.V. zijn er heilig van overtuigd dat het eerste traject altijd voordeliger is, zowel in Euro’s als in prijs-kwaliteitverhouding. Elke industrieel producent van bouwmaterialen of bouwsystemen met kennis van zaken, behaalt door de herhaling van steeds dezelfde detaillering en materialen een enorme efficiëntie en schaalvoordelen welke je nooit kunt behalen via een eenmalig ontwerp.

Echter, de voor ons gewenste manier van zaken doen is op basis van ‘vertrouwen’. Vertrouwen in de partij die u vraagt en vertrouwen in de producten.

H. Hardeman B.V. werkt op de volgende manieren:

  • Als turn key leverancier
  • Als bouwteam partner
  • Als toeleverancier
  • Als leverancier bij bouwen in eigen beheer

Besparingen door onze bouwsystemen

Wij nemen geen deel aan aanbestedingen, maar dagen elke opdrachtgever uit met hun (tussentijds) ontwerp bij ons te komen. Negen van de tien keer blijkt dat we inderdaad enorme besparingen kunnen behalen door het ontwerp alsnog in ons bouwsysteem om te zetten.

Meer weten over bouwen in bouwteam of wilt u een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact met ons op!