Systeembouw

Informatie

Internationaal
H. Hardeman. B.V. levert wereldwijd bouwsystemen voor zowel agrarische als industriële toepassingen als ook voor residentiële bouw. Onze engineeringafdeling maakt op basis van uw specifieke wensen en locale belastinggegevens een aanbieding op maat. Het complete gebouw wordt vervolgens geheel in 3D uitgetekend. Op basis van dit model worden duidelijke assemblagetekeningen voor u gemaakt en worden stukslijsten opgesteld.
De productie bij Hardeman BV. Veenendaal is gecertificeerd volgens de EN1090.

Montage op locatie
Ook alle benodigde zetwerken, afwerkprofielen enz. worden van te voren op maat gemaakt, zodat assembleren van het gebouw op locatie zo eenvoudig mogelijk is. Wij hebben veel ervaring met het verladen van constructies en dak- en gevelbeplating voor export in (open top) containers. In onze expeditiehallen zijn de benodigde hulpmiddelen, zoals bovenloopkranen en een 8- en 14tons heftruck, aanwezig. Voor de montage op locatie kunnen wij desgewenst één of meerdere supervisors met veel ervaring voor u verzorgen.

De afgelopen jaren zijn op deze manier vele gebouwen geëxporteerd naar onder andere Australië, Kazachstan, Rusland, Oekraïne, Scandinavië, Frankrijk, België, Roemenie, Polen, Canada, vele landen in Afrika en het Caribische gebied.

Meer weten over bouwen in het buitenland of wilt u een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact met ons op of met één van onze gespecialiseerde partners