Systeembouw

Permanent veiligheidssysteem

06 april 2016

In verband met de toenemende vraag naar een permanent veiligheidssysteem op platte daken voor onderhoud en service biedt Hardeman vanaf heden op platte sandwichdaken STANDAARD een permanent dakbeveiligings systeem aan. Dit systeem bestaat uit ankerpunten met een onderlinge afstand van maximaal ca. 19 m op ca. 4 m vanaf de dakrand. Deze ankerpunten kunnen door onze monteurs en andere bedrijven welke voor onderhoud aan bijvoorbeeld installaties op het dak dienen te zijn gebruikt worden in combinatie met een tijdelijke opspanbeveiliging en een (instelbare) leeflijn.

Hardeman Systeembouw is hiermee het eerste bedrijf dat zo’n systeem standaard op deze platte daken toepast. Doordat onze eigen monteurs gecertificeerd worden deze systemen aan te brengen en in gebruik te stellen en door de ankers zeer grootschalig in te kopen is de meerprijs zeer beperkt en is weg bezuinigen wat ons betreft geen optie meer.

Heeft u een projectaanvraag lopen bij ons waarin dit systeem nog separaat of tegen meerprijs aangeboden is? Bel gerust voor de speciale – gereduceerde – prijs die vanaf heden geldt voor lopende offertes.
 


Laatste nieuws

Nieuws archief