Systeembouw

Sandwichpanelen, schaarste aan schuimingrediënten

04 mei 2017

Door de grote vraag (wereldwijd) naar grondstoffen voor PIR-schuim en andere isolatieproducten en door uitval in aanbod bij de grote producenten (Dow, Basf e.d.) hebben we momenteel te maken met een extreme marktsituatie waarin er niet voldoende grondstoffen voorhanden zijn.

Naast een prijsopdrijvende werking, betekent dit ook dat er de komende periode situaties zouden kunnen ontstaan waarin wij niet aan alle vraag zullen kunnen voldoen. Tot op heden is dit niet voorgevalllen en we zullen er alles aan doen om dit te voorkomen en onze levertijden zo kort te houden als u van ons gewend bent, maar er is voor alle spelers op de markt een risico momenteel aangaande de beschikbaarheid.

We adviseren dan ook om uw orders zodra deze definitief zijn zo vroeg mogelijk in te geven zodat wij er materialen voor kunnen reserveren. Ook is het mogelijk dat wij de komende periode de grondstoffen tegen een fors hogere prijs zullen moeten inkopen, waardoor er momenteel sprake is van dagprijzen.

We bieden onze excuses aan voor de ontstane situatie, welke echter overmacht is voor ons,  en zullen uiteraard  alles  wat mogelijk is doen om aan uw vraag te blijven voldoen.


Laatste nieuws

Nieuws archief