Systeembouw

Vacatures Montageteams in de regio

10 september 2019
Bij Hardeman Systeembouw is plek voor:
 

Montageteams

Dak- en Wandbeplating

 

Voor de regio's:

Noord Oost Nederland

Kop van Noord-Holland

 
Hardeman Systeembouw is een vernieuwend familiebedrijf.  We zijn een gezond bedrijf en investeren volop in mensen en materieel. Veilig werken en een directe en prettige manier van communiceren zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. 
 
Waarom deze vacature?
Vanwege de groeiende vraag naar onze bedrijfspanden breiden wij uit met montage teams in de regio’s Noord Oost en de Kop van Noord Holland. Hier zoeken wij monteurs uit de regio die samen teams kunnen vormen. We staan ervoor open als je samen met collega’s of klasgenoten reageert zodat je samen een team kunt vormen.
 
Wat ga je doen? 
Je werkt samen met één of twee collega’s in een montageteam. Je gaat samen met je Hardeman montagebus op pad voor het monteren van o.a. dak- en wandbeplating in je regio. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze kranen en hoogwerkers. Met je enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat de klus geklaard wordt! 
 
Wat vragen we van jou?
Je bent enthousiast en behulpzaam. Je zorgt voor een veilige werkomgeving voor jezelf en je collega’s. Je hebt technisch inzicht. Tot slot heb je een klantgerichte houding. Je bent immers het gezicht van Hardeman op de bouwplaats! 
 
Wat bieden wij?
Leuk werk met een goed salaris waarbij overuren en reisuren volledig worden vergoed. Je krijgt alle hulpmiddelen en gereedschappen die nodig zijn om je werk goed, veilig en met een grote mate van vrijheid uit te kunnen voeren. 
 
Iets voor jou?
E-mail je CV met korte motivatie naar HRM@hardeman.nl
Voor meer informatie bel Arnold Hardeman: 0318 521700

Laatste nieuws

Nieuws archief