Systeembouw

Woonmodule voor (tijdelijke of permanente) huisvesting

10 oktober 2014
Voor de huisvesting van bijvoorbeeld seizoenarbeiders maar ook voor de opvang van bijvoorbeeld asielzoekers ontwikkelden wij de woonmodule WM46.
De woonmodule met een bruto vloeroppervlak van ruim 46 m2 is verkrijgbaar als casco (vrij indeelbaar en zonder techniek) en afgebouwd (incl. keuken, douche, toilet, wastafel) met 2 afsluitbare slaap- of woonvertrekken.
Deze modules worden in Veenendaal geproduceerd en zijn binnen 4 werkweken na opdracht uit te leveren. Afhankelijk van de eisen aan vloeroppervlak per persoon is 1 module geschikt voor 4 tot 6 personen.
 
De prijs van de casco modules incl. vloerafwerking af fabriek bij afname van minimaal 10 modules bedraagt € 20.000,00.
De woonklare module incl. elektra, sanitair, keuken, binnenwanden, verwarming (middels IR panelen), boilerinstallatie, loodgieterswerk bedraagt € 27.500,00.
Indien u de woonmodules wilt leasen kan dat ook: via een Vendor Lease constructie betaald u per woonmodule € 538,00 per maand uitgaande van een leasepriode van 4 jaar *. Bij huisvesting van 5 personen is dit € 3,50 per persoon per overnachting. Andere leasetermijnen in nader overleg.
 
De modules kenmerken zich door een extreem goede isolatie (dak, gevel en vloer Rc=3,50) en HR++ beglazing. In vergelijking met andere wooncontainers of chalets dus een enorme besparing op energiekosten.
Binnenkort vind u onder producten->woongebouwen meer informatie.

* vraag om de voorwaarden; uitgaande van 0% aanbetaling en 20% slottermijn/restwaarde.

 

Voor meer informatie zie Folder woonmodule WM46

 


Laatste nieuws

Nieuws archief