Operator dak- en wandfabriek

Wat ga je doen?

Als operator zorg je ervoor dat de dak- wandpanelen van goede kwaliteit en op tijd worden geproduceerd voor onze opdrachtgevers onze bouwprojecten.  Dit doe je door het bedienen, instellen en ombouwen van onze productielijnen. Je controleert en registreert productiegegevens en voert kwaliteitscontroles uit. Ook herken kleine storingen en lost deze op. Zo zorg je samen met je collega’s voor een soepele voortgang van de productie.

Wat vragen wij?

Je kunt zelfstandig en ook in teamverband werken. Met technische inzicht en je nauwkeurige en positieve instelling zorg je er samen met je collega’s voor dat de productielijn efficiënt draait.

Wat bieden wij?

Een functie in dagdienst met een goed salaris in een gezond bedrijf. Verder krijg je van ons alle hulpmiddelen en gereedschappen die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren. Hardeman is een bedrijf van samenwerkers met een prettige werksfeer.

Hardeman Veenendaal is een vernieuwend familiebedrijf in bouwsystemen van staal.  Er wordt zoveel mogelijk in eigen beheer gemaakt en toegepast in ons bouwbedrijf en verkocht via de handelstak. We zijn een gezond bedrijf en we investeren veel in mensen en goed materiaal.

Wil je Reageren?
Stuur dan je CV met korte motivatie naar Marcel Groen: hrm@hardeman.nl
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Arnold Hardeman 06-53173550 of Marcel Groen 06-51697332.

Stuur een e-mail