Staalmonteurs

Wat ga je doen?

Je werkt samen met één of meerdere collega’s in een staalploeg. Met hen ga je dagelijks met de bedrijfsbus op pad voor het monteren van staalconstructies en voor andere bouwwerkzaamheden. Deze projecten/klussen vinden voornamelijk in Nederland plaats. Daarbij wordt er veel gebruik gemaakt van kranen en hoogwerkers. Hoogtevrees helpt niet bij deze werkzaamheden, maar een gezonde dosis werklust en humor wel. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klus geklaard wordt!

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste aanpakker en zorgt voor een veilige werkomgeving voor jezelf en je collega’s. Technisch inzicht is jou niet vreemd en je bent bereid om af en toe in de kost te gaan op locatie.
We staan open voor ervaren monteurs, maar ook voor junior-monteurs die het vak willen leren.

Wat bieden wij?

Een goed salaris waarbij naast de overuren ook de volledige reisuren worden vergoed. Verder krijg je van ons alle hulpmiddelen en gereedschappen die nodig zijn om je werk goed en gezond uit te kunnen voeren. Hardeman is een bedrijf van samenwerkers met een prettige werksfeer.

Hardeman Veenendaal is een vernieuwend familiebedrijf in bouwsystemen van staal.  Er wordt zoveel mogelijk in eigen beheer gemaakt en toegepast in ons bouwbedrijf en verkocht via de handelstak. We zijn een gezond bedrijf en we investeren veel in mensen en goed materiaal. Veilig werken en een directe en prettige manier van communiceren zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur.

Wil je Reageren?
Stuur dan je CV met korte motivatie naar Marcel Groen: hrm@hardeman.nl
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Johan Hardeman 06-22491990 of Marcel Groen 06-51697332.

Stuur een e-mail