Over ons

 

Innovatief

Trouw aan goede principes en open voor nieuwe ontwikkelingen

Hardeman loopt al vanaf de jaren ‘90 voorop in het ontwikkelen van efficiënte bouwsystemen. We zoeken telkens naar het standaardiseren en optimaliseren van onze bouwproducten en montagesystemen zodat de bouwtijd steeds verder verkort kan worden. Met steeds grotere bouwelementen wordt de kwaliteit en bouwsnelheid steeds verder verhoogd. Onze opdrachtgevers profiteren volop van de voordelen van een scherpere prijs en een duurzamer en beter herbruikbaar product. Doordat de producten in onze nederlandse fabriek geproduceerd worden is ook de service en nazorg optimaal gegarandeerd.

 


Betrouwbaar

We doen wat we zeggen en lopen nooit weg voor onze verantwoordelijkheid

Aannemers hebben niet altijd de beste naam op het gebied van betrouwbaarheid en partnerschap. Wij willen hierop een positieve uitzondering zijn: als u met ons zaken doet kunt u rekenen op 100% inzet, 100% vertrouwen: we doen wat we beloven. We zijn pas tevreden als u het bent en we zijn ontzettend trots dat meer dan 90% van onze opdrachten een herhalingsaankoop of een aankoop op advies van een bekende referentie zijn.

 


Uitstekende vakkennis

Eigen personeel op de kraan, de vrachtwagen en in de montage. Mensen met hart voor de zaak en de klant

Wij spelen dicht op de bal: bouwen en bouwsystemen ontwikkelen betekent heel goed luisteren. Niet alleen naar de opdrachtgever maar ook naar monteurs, architecten, leveranciers: de hele keten is belangrijk. Samen elke dag leren en verbeteren. Een dag niet geleerd is een verloren dag. Onze adviseurs hebben stuk voor stuk jarenlang ervaring en komen vaak met verrassende adviezen of ideeën waar u misschien zelf nog niet aan gedacht had.

 


Eigen productiefaciliteiten

Staalconstructie, kozijnen en dak- en wandbeplating komen uit onze eigen fabrieken

In onze fabrieken in Veenendaal worden niet alleen de staalconstructies geproduceerd maar ook de gevelbekleding, dakpanelen, isolatie, lichtstraten, kozijnen, koudgevormde liggers, entresolvloeren etc. Door grootschalige inkoop en door zelf praktisch het complete gebouw te produceren kunnen wij topkwaliteit leveren tegen een scherpe prijs en is nalevering gewaarborgd. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze vergaand geautomatiseerde fabrieken.