Systeembouw

Locatie

Ons bezoekadres is:
 
Generatorstraat 27a
3903 LH Veenendaal
 
Op dit adres vindt u onze showroom waar we u graag ontvangen voor een vrijblijvend gesprek, advies en inspiratie. De meest gebruikte producten van ons bouwsysteem kunt u hier compleet opgebouwd bekijken. Ook de handelsproducten zijn hier uitgestald. De openingstijden van de showroom zijn van 8:00 tot 17:00 uur tijdens werkdagen. Wanneer u van te voren een afspraak maakt weet u zeker dat er voldoende tijd voor u is gereserveerd.
 
Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider bedrijfsbezoek bijvoorbeeld met uw studieclub, branchevereniging, medewerkers of architect? Stuur ons een mailtje met de gewenste datum en groepssamenstelling en we maken graag een bedrijfsbezichting op maat.
 
Op deze locatie vind u ook onze afhaalmagazijnen en beplatingswinkel. Hier kunt u direct uit voorraad de meeste bouwproducten in standaard kleuren en lengtes direct meenemen, zonder wachttijden en zonder vooraf te hoeven bestellen. Denk aan beplating, deuren, hout, schroeven etc. De openingstijden van het afhaalmagazijn zijn 7:30 tot 17:00 uur.
 

Al onze magazijnen en productiefaciliteiten zijn gesitueerd in Veenendaal. (plan route)