Utiliteitsbouw

Het ontwerp en de realisatie van uw nieuwe bedrijfspand zijn bij ons in goede handen. Wij kijken samen met u vanaf de eerste schetsen naar optimaal gebruik van kavel, afstemming van het plan op uw wensen en inpassing daarvan in ons bouwsysteem. In de praktijk merken we dat deze methode ten opzichte van traditioneel ontwerpen en aanbesteden zorgt voor:

  • Zeer snel (al bij de quick scan) een zeer goede kostenindicatie met desgewenst ook budgetverantwoordelijkheid.
  • Grote kostenbesparingen zowel in het voortraject als in de uitvoering (lagere stichtingskosten, tot wel 20%).
  • Versnelling: de totale procedure vanaf ontwerp tot start bouw wordt verkort doordat er vroegtijdig met reserveringen gewerkt kan worden.
  • Korte bouwtijd: door zo veel mogelijk met gestandaardiseerde elementen te werken is de bouwtijd tot wel 25% korter.
  • Duurzaam en efficiënt; minimale inzet van materieel op de bouw, geoptimaliseerde transporten, ver doorgevoerde prefabricatie zorgen ervoor dat wij op al onze projecten volop door kunnen bouwen ondanks de aangescherpte stikstofregels. Door de systeembouw wordt er bijna geen afval op de bouwplaatsen geproduceerd.
  • Kwaliteit en service: door met vaste partners te werken bij toeleveringen en een eigen uitgebreide serviceafdeling bent u verzekerd van goede nazorg. Desgewenst verzorgen wij ook jaarlijks de service en inspecties aan uw pand zodat deze in optimale conditie blijft.

Hieronder vindt u ter inspiratie een greep uit door ons gerealiseerde projecten.